استفاده از غذاهای شکر دار و کربوهیدراتی را کم کنیم. این غذاها، خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهند. بدن ما، با سرعتی بالا، این نوع از غذاها را، تجزیه می کند. در نتیجه این روند، ملوکول های کوچک قندی، ایجاد می شوند. این ملوکول ها، وارد جریان خون می شوند. قند خون افزایش پیدا کرده، و در نهایت دیابت ایجاد می شود.
افرادی که مبتلا به دیابت هستند، در نواحی کمر و شکم، دارای چربی زیادی هستند. این افراد به عنوان چاق شناخته می شوند. اما گاهی افراد مبتلا به دیابت نوع دو، اضافه وزن ندارند.
حمل چربی بالاتر از حد طبیعی، ابتلا به دیابت را افزایش می دهد. در نتیجه کاهش وزن، خطر ابتلا به دیابت را کم می کند.
ورزش کمک زیادی به دفع بیماری ها، از جمله دیابت می کند.
توجه داشته باشید، ورزش باید به صورت روزانه و منظم، انجام شود. بی نظمی و پراکندگی در برنامه ورزشی شما، هیچ کمکی در مقابله با دیابت نخواهد کرد.
همین ماده ساده و طبیعی، بهترین نوشیدنی برای یک فرد دیابتی است. مصرف آب بالا، شما را از سایر نوشیدنی های مضر و قندی، دور می کند.
با مصرف آب، به کنترل انسولین و قند خون خود، کمک کنید.
مصرف سیگار در جوامع امروزی، روند صعودی داشته و همین روند سبب شده تا بیماری هایی نظیر سرطان و دیابت، گسترش پیدا کنند.
قرار گرفتن یک فرد در معرض دود سیگار، او را در خطر ابتلا به دیابت قرار خواهد داد.
فیبر، یک ماده غذایی مفید می باشد. این ماده، توانایی این را دارد، تا سلامت روده را تامین کند. همچنین این ماده، در کنترل وزن شما مفید می باشد. پس در وعده های غذایی خود، فیبر قرار دهید.
این کار، افزایش قند خون را متوقف می کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد.
ویتامین D، در کنترل قند خون، نقش مهمی ایفا می کند. این ویتامین را در وعده های غذایی خود، قرار دهید. می توانید از مکمل های دارای ویتامین هم، استفاده کنید.
خواب کافی و منظم، در مقابله با دیابت مناسب می باشد.
خواب متعادل، باید بین۶ تا ۸ ساعت باشد. خوابی که خارج از این محدوده باشد، مناسب نیست.
همشه پیشگیری بهتر از درمان است پس بهتر است اقدامات پیشگیرانه برای مبتلا نشدن به دیابت را بطور جدی انجام دهید و حتی در صورت ابتلا هم این اقدامات را رها نکنید.
اما علاوه بر این شما نیاز به مراجعه به پزشک مخصص دارید تا از طریق دارو درمانی و انسولین درمانی، دیابت و مرض قند شما رو مداوا کند.
طب سنتی برای درمان مرض قند هم دستوراتی دارد که شامل خوردن برخی خوراکی ها از جمله، مویز (بجای قند)، سیر، پیاز، آلوئه ورا و ... است.
در صورتیکه خودتان یا عزیزانتان درگیر بیماری مرض قند بوده و نیاز به دریافت مشاوره و راهنمائی در مورد دیابت و درمان دیابت دارید می توانید برای دریافت مشاوره رایگان اقدام کنید.
بروز بیماری کرونا در افراد مبتلا به دیابت بیش از سایرین نیست اما در صورتی که یک بیمار دیابتی به کرونا مبتلا شود، خطر کرونا برای اون بیش از افرد غیر دیابتی خواهد بود.
با توجه به اهمت و فراگیری مرض قند در جهان، 14 نوامبر هر سال میلادی، بعنوان روز جهانی دیابت شناخته می شود.
در ایران نیز هفته ای که این روز در آن واقع شده بعنوان هفته ملی دیابت شناخته می شود که معمولا هفته سوم آبان ماه است.
دیابت را به عنوان یک خطر تهدید کننده، بپذیریم و بکوشیم تا خود را در برابر دیابت، مقاوم کنیم.
این را فراموش نکنیم که سلامتی، نعمتی است که قدردان آن نیستیم. پس به راحتی آن را از دست ندهید و دیابت را جدی بگیرید.
این مطلب توسط آرش امیری نوشته، و توسط تیم "هم سوالی"، ویرایش شده است.